Теми статей
Обрати теми

Держреєстр РРО: чергові поправки

Кравченко Дар’я, Децюра Сергій

Наказом, що коментується, ДФСУ затвердила нову редакцію Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій (далі — Держреєстр РРО).

Новий Держреєстр РРО відрізняється від попередника тим, що у розділі І (тут «прописані» апарати, дозволені до первинної реєстрації):

1) строк дії РРО, первинна реєстрація яких мала закінчитися 13.09.16 р. та 15.08.16 р., було продовжено до 19.07.17 р. та 10.06.18 р. відповідно;

2) з’явилися нові моделі РРО:

• портативний електронний контрольно-касовий апарат Екселліо DP-15 та два електронних контрольно-касових реєстратори MG-Р777TL та MG-T787TL, які можна використовувати у торгівлі, громадському харчуванні та сфері послуг;

• перший вбудований електронний контрольно-касовий реєстратор LeoCAS-401U, що використовується в торгівлі, громадському харчуванні, сфері послуг та в автоматах з продажу товарів (послуг);

3) у електронних контрольно-касових реєстраторів LeoCAS-200 (виконання Е81, Е810, Рі7) та LeoCAS-201, а також у спеціалізованих електронних контрольно-касових апаратів для автозаправних станцій POS Petrol System LeoCAS-500U та LeoCAS-501P з’явилися нові версії програмного забезпечення L200.04 та L201.04.

Також трішки підкориговано розділ II Держреєстру РРО, в якому перелічені РРО, що не підлягають первинній реєстрації, але які можна використовувати у господарській діяльність до закінчення їх строку експлуатації. А саме до РРО, які тепер не підлягають первинній реєстрації, було віднесено спеціалізований електронний контрольно-касовий апарат для автозаправних станцій АКМ POS (виконання АКМ POS.02).

Наказ діє з 28.09.16 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі