Теми статей
Обрати теми

Коли дані з ЄСВ-звітності потрапляють до інтегрованої картки

Як в інтегрованій картці платника здійснюється відображення (рознесення) показників форм податкової звітності та звітності з ЄСВ?

Відображення (рознесення) показників форм податкової звітності та звітності з ЄСВ в інтегрованій картці платника (ІКП) здійснюється на підставі алгоритмів, затверджених у порядку, визначеному окремим організаційно-розпорядчим актом ДФС (п.п. 2 п. 1 розд. IV Порядку № 422*).

* Порядок ведення органами Державної фіскальної служби України оперативного обліку податків і зборів, митних та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затверджений наказом Мінфіну від 07.04.16 р. № 422.

У разі подання платниками звітних документів (п.п. 2 п. 4 розд. IV Порядку № 422):

у терміни, встановлені для такого подання, а також з порушенням термінів подання, але до настання граничного строку сплати грошового зобов’язання, нарахування в ІКП відбуваються за датою, що відповідає даті граничного терміну сплати грошових зобов’язань за такими звітними документами;

після настання граничного строку сплати грошового зобов’язання, а також уточнюючих звітних документів та звітних документів, поданих за звітний період, на який припадає дата ліквідації платника, нарахування в ІКП відображається датою їх подання.

При цьому за уточнюючими звітними документами в ІКП відображається різниця між грошовими зобов’язаннями, зазначеними у поданих раніше звітних документах, та грошовими зобов’язаннями, розрахованими з урахуванням виявлених платником помилок, штрафу та пені (у разі заниження грошового зобов’язання), визначені самостійно платником, якщо інше не передбачено формою звітного документа.

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 135.04

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі