Повідомляємо податківцям про передачу права підпису

Як заповнити Повідомлення J(F)1391102 при поданні інформації з типом підпису: директор, бухгалтер, співробітник, який має право підписувати податкові накладні, особа, що має право підпису під час тимчасової відсутності директора, головного бухгалтера?

Електронний сервіс «Управління електронних цифрових підписів» створений для керівників підприємств, установ і організацій, які надають своїм працівникам право підпису податкових документів, а також для тимчасового виконання обов’язків директора або бухгалтера шляхом надання Повідомлення в електронному вигляді за формою J(F)1391102.

У цьому Повідомленні також може бути розміщена інформація про новий сертифікат керівника (до закінчення строку дії попереднього сертифіката) або бухгалтера.

Для цього в Повідомленні за формою J(F)1391102 необхідно заповнити всі поля документа, а саме:

• дату і номер;

• найменування органу ДФСУ, у який воно подається;

• найменування або прізвище, ім’я, по батькові платника податків;

• код за ЄДРПОУ / реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта.

У табличну частину Повідомлення слід внести дані про відповідальних осіб, яким надано право підпису податкових документів, а також у разі потреби — дані про отриману печатку підприємства.

До Повідомлення додайте нові сертифікати відповідальних осіб, указаних у Повідомленні, і підпишіть спочатку ЕЦП відповідальних осіб, указаних у табличній частині Повідомлення.

Далі сформоване Повідомлення обов’язково підписується ЕЦП керівника, сертифікат якого на момент отримання цього документа вже є в системі подання документів в електронному вигляді як діючий сертифікат керівника платника податків.

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 135.03

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі