Теми статей
Обрати теми

Заповнюємо КОРО при продажу проїзних квитків

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 109.07
На підставі яких розрахункових документів заповнюється КОРО на господарську одиницю при здійсненні перевезення пасажирів та багажу, при продажу квитків у кіосках та салонах транспортних засобів?

Згідно з п. 4 ст. 9 Закону про РРО РРО та розрахункові книжки (далі — РК) не застосовуються, зокрема, при продажу проїзних і перевізних документів на залізничному (крім приміського) та авіаційному транспорті з оформленням розрахункових і звітних документів та на автомобільному транспорті з видачею талонів, квитанцій, квитків з нанесеними друкарським способом серією, номером, номінальною вартістю.

Дозволено проводити розрахункові операції без застосування РРО з використанням РК та КОРО при продажу квитків у кіосках та салонах транспортних засобів для проїзду в міському, приміському та міжміському електротранспорті, міжміському автотранспорті, на морських і річкових суднах ( п. 10 Переліку, затвердженого постановою Кабміну від 23.08.2000 р. № 1336).

Таким чином, при продажу квитків у кіосках та салонах транспортних засобів суб’єкти господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів та багажу, мають право використовувати РК та КОРО без використання РРО.

У графах 3 і 4 «номер та серія розрахункової квитанції: першої, останньої» КОРО на господарську одиницю зазначаються реквізити квитанцій (талонів тощо), виданих протягом дня при перевезенні пасажирів та багажу (першої та останньої).

Отже, суб’єкт господарювання при здійснені перевезення пасажирів та багажу, при продажу квитків у кіосках та салонах транспортних засобів заповнює КОРО на господарську одиницю на підставі квитанцій, талонів, квитків з нанесеними друкарським способом серією, номером, номінальною вартістю, виданих протягом дня.

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 109.07

Теги КОРО
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі