Теми статей
Обрати теми

Заповнення місячної декларації з плати за землю

Як заповнюються колонки 12 «річна сума земельного податку» розділу І, 11 «річна сума орендної плати» розділу ІІ та рядок 3 розділу ІІІ податкової декларації з плати за землю при поданні щомісяця звітних декларацій?

Форма Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) затверджена наказом Мінфіну від 16.06.15 р. № 560.

У податковій декларації заповнюються всі рядки усіх розділів з урахуванням приміток. У разі незаповнення рядка через відсутність значення — він прокреслюється. Вартісні показники податкової декларації зазначаються у гривнях з копійками.

Відповідно до приміток, зазначених у податковій декларації:

• у колонці 12 «річна сума земельного податку» розділу І у відповідному рядку 1.n для зазначеної категорії земельної ділянки відображається річна сума земельного податку (формула: колонка 8 х колонка 9 х колонка 11/100), у тому числі при поданні щомісячних звітних податкових декларацій;

• у колонці 11 «річна сума орендної плати» розділу ІІ у відповідному рядку 1.n для зазначеної категорії земельної ділянки зазначається річна сума орендної плати (формула: колонка 8 х колонка 9 х колонка 10/100), у тому числі при поданні щомісячних звітних податкових декларацій;

• у рядку 3 колонки 3 розділу ІІІ відображається річна сума земельного податку, зазначена у колонці 16 рядка 2 розділу І, або сума орендної плати, зазначена у колонці 11 рядка 2 розділу ІІ.

При поданні щомісячних звітних декларацій у ряд. 3 розділу ІІІ у колонці, що відповідає звітному (податковому) місяцю, за який подається податкова декларація, зазначається сума податкового зобов’язання земельного податку або орендної плати за звітний (податковий) місяць.

За матеріалами ЗІР ДФСУ, категорія 112.05

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі