Теми статей
Обрати теми

Хочете ліцензію — подайте документи в електронній формі

Децюра Сергій
Кабмін затвердив Порядок подання органу ліцензування документів в електронній формі. Відповідно до вимог цього Порядку електронні документи (заяви та документи на отримання ліцензії) подаються до органу ліцензування через Єдиний державний портал адміністративних послуг.

При цьому документи, які існують тільки в паперовій формі і додають до заяви на отримання ліцензії, подаєте у форматі PDF із накладенням на них електронного цифрового підпису. У разі подання електронних документів документи на паперових носіях не подаються.

Повідомлятиме ліцензіата про прийняття рішення видати йому ліцензію орган ліцензування в електронній формі через персональний кабінет на Єдиному державному порталі адміністративних послуг. Крім того, таку інформацію він буде оприлюднювати на своєму офіційному веб-сайті.

(Постанова Кабміну від 24.05.17 р. № 363, чинна з 30.05.17 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі