Теми статей
Обрати теми

Компенсація за придбану сільгосптехніку

Децюра Сергій
На 2017 рік у Держбюджеті закладено кошти на часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Порядок надання такої компенсації Кабмін затвердив ще на початку березня 2017 року.

Щоб цей порядок запрацював, Мінагрополітики мав затвердити форму заявки, яку подають аграрії до державного банку для отримання такої компенсації.

Нарешті Мінагрополітики затвердило форму № 1 «Заявка для отримання часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва». Отже, аграріям включили «зелене світло» на отримання такої компенсації.

Звертаємо увагу! На урядовому порталі (http://www.kmu.gov.ua) повідомляється про те, що спеціально створена комісія при Кабміні рішенням від 31.05.17 р. № 2 затвердила перелік техніки, що частково компенсується коштом державного бюджету. До переліку увійшла продукція 40 вітчизняних підприємств. Серед них Харківських тракторний завод, Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова, Львівський завод фрезерних верстатів та інші.

Про те, хто може отримати цю компенсацію та як її отримати, читайте у «БТ», 2017, № 17, с. 38.

(Наказ Мінагрополітики від 18.04.17 р. № 228, чинний з 06.06.17 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі