Теми статей
Обрати теми

Держреєстр РРО: коректурні правки і чергові новації

Кравченко Дар’я, Децюра Сергій, Трохименко Людмила

Наказом, що коментується, ДФСУ затвердила нову редакцію Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій (далі — Держреєстр РРО). Його попередник, який був затверджений наказом ДФСУ від 20.04.17 р. № 275 («БТ», 2017, № 18, с. 5), втратив чинність.

Новий Держреєстр РРО відрізняється від попередника тим, що у розділі I (тут «прописані» апарати, дозволені до первинної реєстрації):

1) з’явилися дві нові моделі спеціалізованих електронних контрольно-касових апаратів для автозаправних станцій (АЗС). А саме, T&T POS.27 з версією програмного забезпечення (ПЗ) V25.01 та АКМ POS (виконання АКМ POS.03) з версією ПЗ V05.01M. Використовувати такі моделі РРО можна в торгівлі, громадському харчуванні, сфері послуг чи при реалізації пального;

2) продовжено до 01.03.20 р. строк первинної реєстрації моделей РРО, у яких цей строк мав скінчитися 25.05.17 р. А строк первинної реєстрації Апарату для розливу питної води АРВ-500+ продовжили до 13.04.18 р. До цього строк первинної реєстрації цієї моделі РРО мав скінчитися 19.07.17 р.

З розділу I до розділу II перенесено електронний контрольно-касовий реєстратор IКС-Е260Т з версією ПЗ ЕП-6 з модемом IKC-M2 Combi. Відтепер така модель РРО не підлягає первинній реєстрації, але її можна використовувати у господарській діяльність до закінчення строку експлуатації.

Крім того, до розділів I і II Держреєстра РРО внесено коректурні правки. А саме відтепер у графі, в якій вказують сферу застосування РРО, замість фрази про застосування РРО на «АЗС» буде вказано «при реалізації пального».

Розділ III (у ньому містяться РРО, експлуатація яких заборонена) залишився незмінним.

Наказ, що коментується, діє з 07.06.17 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі