Теми статей
Обрати теми

Переміщення товарів до/із зони АТО

Децюра Сергій
Кабмін затвердив Порядок переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції. Суб’єкти господарювання, які будуть здійснювати таке переміщення товарів, повинні звернутися із заявою до ДФСУ про включення до спеціального переліку таких «переміщувачів».

Дозволено переміщувати тільки харчові продукти та лікарські засоби у складі гуманітарних вантажів, а також товари та продукцію металургійної, гірничозбагачувальної, вугледобувної та енергогенеруючої галузей, об’єктів критичної інфраструктури за переліком та обсягами (вартість, вага, кількість), які затверджуються спільним рішенням МТОТ та Мінекономрозвитку. Таке переміщення можна здійснювати виключно залізничним транспортом.

Фізособи можуть перевозити товари у ручній поклажі та/або супроводжуваному багажі автомобільним транспортом за переліком та обсягами (вартість, вага, кількість), що затверджуються МТОТ.

(Постанова Кабміну від 01.03.17 р. № 99, чинна з 04.03.17 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі