Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

7 ВЕРЕСНЯ (ЧЕТВЕР)

Закінчується строк подання:

  • звіту з праці (ф. № 1-ПВ, місячна) за серпень 2017 року.

8 ВЕРЕСНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк сплати:

  • податку на прибуток підприємств виробниками сільськогосподарської продукції за період з 01.07.16 р. по 30.06.17 р.

11 ВЕРЕСНЯ (ПОНЕДІЛОК)

Закінчується строк подання:

  • звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі (ф. № 1-ОА) за серпень 2017 року;
  • звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі (ф. № 1-ОТ) за серпень 2017 року;
  • звітів за формами № 1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту», № 2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв», № 3-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів» за серпень 2017 року виробниками спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів відповідно.

15 ВЕРЕСНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк подання:

  • звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (ЗВР-1) і Довідки про використані розрахункові книжки за серпень 2017 року;
  • заяви про перехід з IV кварталу 2017 року на сплату ЄП діючими юрособами та підприємцями. До заяви потрібно додати Розрахунок доходу за попередній календарний рік за встановленою формою. Якщо йдеться про суб’єкта, який бажає перейти до групи 3 ЄП на ставку з ПДВ (3 %), то в цей же строк потрібно подати заяву на ПДВ-реєстрацію;
  • заяви про добровільну зміну групи платників ЄП (у тому числі про перехід зі ставки ЄП без ПДВ на ставку ЄП з ПДВ і навпаки). Якщо йдеться про перехід на ставку ЄП з ПДВ, то в цей же строк подається заява на ПДВ-реєстрацію.

Календарні нотатки

Нещодавно податківці нагадали порядок подання Декларації про валютні цінності, доходи та майно, що знаходяться за межами України (категорія 114.04 ЗІР ДФСУ).

За загальним правилом валютні цінності та інше майно резидентів, яке знаходиться за межами України, підлягає обов’язковому декларуванню ( ст. 9 Декрету Кабміну «Про систему валютного регулювання і валютного контролю» від 19.02.93 р. № 15-93). Декларування проводиться шляхом подачі Декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, затвердженої наказом Мінфіну від 25.12.95 р. № 207.

Подають таку декларацію:

звичайні підприємства щоквартально в строки, встановлені для подання квартальної та річної бухгалтерської звітності;

спільні підприємства з іноземними інвестиціями — щоквартально до 20 числа наступного місяця за звітним кварталом й у строки, встановлені для подання річної звітності.

Подається вона до Нацбанку та податкової інспекції за місцем знаходження суб’єктів підприємницької діяльності:

1) спочатку два примірники декларації подають до контролюючого органу за місцезнаходженням суб’єкта господарювання. Перший примірник декларації залишається в контролюючому органі для обліку та контролю, а на другому ставиться штамп контролюючого органу та підпис, і вона повертається платнику;

2) після цього другий примірник декларації суб’єкт підприємницької діяльності подає до Нацбанку.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі