Теми статей
Обрати теми

Монетизація пільг на проїзд

Децюра Сергій
Кабмін надав органам місцевого самоврядування право встановлювати пільги на проїзд у транспорті для пільговиків у готівковій (кошти надаються пільговику) або безготівковій (кошти надаються перевізнику) формі. До цього часу такі пільги надавалися виключно у безготівковій формі.

Щоб перейти на надання пільг у готівковій формі, орган місцевого самоврядування має прийняти відповідне рішення. Якщо таке рішення не прийняте, то пільги будуть надаватися, як і раніше, у безготівковій формі.

Якщо орган місцевого самоврядування надаватиме пільги у готівковій формі, то це означає, що особі щомісяця будуть виплачувати готівкові кошти підрозділи з питань соцзахисту населення. Відбуватиметься це шляхом перерахування коштів на поточні рахунки в банках або через пошту у розмірі середньої вартості проїзду у міському комунальному транспорті в області з розрахунку не менше ніж на 30 поїздок. Якщо особа їздить транспортом міжміського сполучення, то розмір виплати збільшується на 20 %.

(Постанова Кабміну від 14.03.18 р. № 197, чинна з 24.03.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі