Теми статей
Обрати теми

Підтримка аграріїв — останній крок зроблено!

Децюра Сергій, податковий експерт
Нещодавно ми повідомляли, що Кабмін визначився із порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва (див. консультація «Підтримка тваринництва» // «БТ», 2018, № 13) та для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств (див. консультацію «Допомога фермерським господарствам» // «БТ», 2018, № 10).

Водночас щоб аграрії змогли скористатися певним видом держпідтримки, Мінагрополітики мав затвердити:

1) Положення про Комісію для надання державної підтримки галузі тваринництва;

2) форми Заявок для отримання різних видів держпідтримки та Реєстрів, у яких буде розміщуватись інформація про розміри наданої допомоги.

І от нарешті Мінагрополітики впорався з покладеним на нього обов’язком. Тепер аграрії мають змогу отримати всі види підтримки, на які передбачено кошти в бюджеті.

До відома! Заявки за формою, затвердженою Мінагрополітикою для отримання певних видів підтримки (наприклад, для отримання дотації за утримання корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності), слід було подати до 1 квітня. Водночас форма Заявки з’явилася після цієї дати. Тому Мінагрополітики дозволило аграріям подавати документи для отримання цієї дотації до 1 травня (http://www.minagro.gov.ua/uk/node/25530).

(Накази Мінагрополітики від 20.03.18 р. № 150 та від 20.03.18, № 148, чинні з 03.04.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі