Теми статей
Обрати теми

Перевірки туроператорів

Шпакович Микола, головний редактор журналу «Оплата праці»
Кабмін затвердив нові критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження туроператорської діяльності, що підлягає ліцензуванню.

Періодичність перевірок туроператорів, як і раніше, буде визначатись виходячи із ступеня ризикованості їх діяльності (високий, середній, незначний). А це буде визначатись залежно від суми балів, які будуть нараховані туроператорам за новою шкалою критеріїв. Кожен критерій оцінюється певною кількістю балів. Чим більше балів — тим ризикованіша діяльність. Відповідно, частіше будуть здійснюватись перевірки.

Крім того, Мінекономрозвитку внесено до переліку органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.07 р. № 877-V. Тобто Мінекономрозвитку зможе проводити планові та позапланові перевірки щодо додержанням ліцензіатами вимог ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності без урахування обмежень, установлених цим Законом.

(Постанови КМУ: від 19.09.18 р. № 752, чинна з 22.09.18 р., та від 19.09.18 р. № 747, набере чинності з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі