Теми статей
Обрати теми

Дізнайся про свої доходи і сплачений ЄСВ онлайн

Голенко Олександр, податковий експерт
ДФСУ повідомляє, що фізичні особи в особистій частині Електронного кабінету з меню «ЕК для громадян» тепер мають можливість у будь-який час побачити відомості:

(1) Державного реєстру фізичних осіб — платників податків (цей Реєстр веде ДФСУ) — про свої доходи та утримані з них податки (за останні три роки згідно з поданими формами № 1ДФ);

(2) Реєстру застрахованих осіб Пенсійного фонду України — про заробітну плату (дохід), з якої сплачений ЄСВ (у розрізі страхувальників, причому за кожен рік окремо показана як загальна сума зарплати, так і сума, що враховується при розрахунку пенсії).

Відомості (1) можна отримати безпосередньо в Електронному кабінеті, відправивши відповідний Запит (F1300203). Відповідь можна буде знайти в меню, «Вхідні/вихідні документи» у вкладці «Вхідні документи». А відомості (2) — пройшовши з Електронного кабінету (меню «ЕК для громадян») за гіперпосиланням на портал електронних послуг ПФУ.

(Інформація на сайті ДФСУ http://sfs.gov.ua від 25.02.19 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі