Теми статей
Обрати теми

Двома словами

Редакція БР
Новини

Продовження.
Початок — у № 11’2013 на с. 36

Харківського податківця піймали на хабарі в 120 тис. грн

Прокуратура Харківської області разом із відділом внутрішньої безпеки при Державній податковій службі в Харківській області 22 березня затримали начальника однієї з районних інспекцій податкової служби за підозрою в одержанні хабара розміром 120 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури області.

Згідно з повідомленням, матеріали про протиправну діяльність підозрюваного надійшли до прокуратури з відділу внутрішньої безпеки при обласній податковій. Із заявою про вимогу в нього хабара з боку начальника районної податкової до прокуратури звернувся директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, у зв’язку з чим облпрокуратура почала досудове розслідування за статтею «одержання хабара у великих розмірах службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимогою хабара».

Установлено, що начальник районної податкової інспекції з серпня 2012 року вимагав від директора компанії хабар у сумі 150 тис. гривень за зменшення суми донарахувань в акті про перевірку діяльності компанії.

Під час здійснення контролю над вчиненням злочину* підозрюваний одержав наприкінці лютого від директора компанії частину зазначеної суми в розмірі 20 тис. гривень. 22 березня він одержав ще 100 тис. гривень, після чого був затриманий. Затриманому обрано застережний захід у вигляді утримання під вартою. Ведеться слідство.

http://glavnoe.ua

 

* Формулювання — супер! — Ред.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі