Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Промінь світла
в нашому царстві,

або Дай списати!

Поки хороші діточки вчать уроки, діточки погані вчаться грати в карти і знімати чужі шапки. А в школі ботаніки-відмінники або терплять, коли їх луплять, або тікають, або дають списувати. Домовлятися — найрозумніше, от розумні й домовляються.

Потім погані діточки перестають бути хуліганами, стають дорослими бандитами і йдуть у владу. А колишні відмінники — або терплять, або тікають (від’їжджають), або дають списувати — круглі суми зі своїх рахунків. Так (у 2–3 рахунки) і домовляються. Тому що домовлятися — це для розумних найрозумніше.

Втішає одне: відмінників уже все менше. Яким — або втекти, або домовитися, або терпіти. Є надія на те, що незабаром їх не буде взагалі. Яскравим полум’ям запалають товсті зошити з конспектами й домашніми завданнями. Яскравим-преяскравим, синім-пресинім.

Це й буде світло в кінці тунелю.

Не варто при цьому полегшено втішатися — ну мене-то з моїми шкільними оцінками це не стосується. Ще й як стосується! Просто багатьох із нас у дитинстві недооцінили. А в душі ми, як тепер з’ясовується, усі — відмінники...

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі