Теми статей
Обрати теми

З 1 лютого — оновлена ф. № 10-ПОІ

Товстоп’ят Юрій, податковий експерт
У минулому номері ми «перемили кісточки» Звіту про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю (ф. № 10-ПОІ)*. Говорили при цьому про очікувані «косметичні» зміни до бланка. Але наївно сподівалися, що «спливуть» вони вже після закінчення звітної кампанії. Але відбулося все, так би мовити, за законами жанру. Деталі — далі.

* Стаття «Щороку… подаємо «інвалідний» Звіт (ф. № 10-ПОІ)».

Отже, з 1 лютого набрали чинності Зміни № 589**, якими «зачепило» в тому числі й форму Звіту. Зміни зовсім не істотні. Але знати про них, ясна річ, потрібно.

** Зміни до деяких наказів Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства соціальної політики України, затверджені наказом Мінсоцполітики від 13.10.2021 № 589. Наказ опублікований 01.02.2022 у бюлетені «Офіційний вісник України», 2022, № 9 і з цієї ж дати набрав чинності.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі