Теми статей
Обрати теми

Новий порядок відбору керівників держпідприємств

5 серпня набули чинності зміни до Порядку конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання держсектору економіки.

Відзначається, що рішення про необхідність проведення конкурсного відбору для призначення керівника суб’єкта господарювання держсектору економіки, який включено до переліку об’єктів держвласності, що підлягають приватизації, приймається міністерством, Фондом держмайна, іншим органом, що здійснює управління об’єктами держвласності (далі — суб’єкт управління).

Контракт з таким керівником укладається суб’єктом управління в порядку, передбаченому постановами Кабміну від 19.03.93 р. № 203 «Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що перебуває у державній власності» та від 02.08.95 р. № 597 «Про Типову форму контракту з керівником підприємства, що перебуває у державній власності», статутом зазначеного суб’єкта.

Підставою для оголошення конкурсного відбору керівника підприємства є рішення суб’єкта управління, із зазначенням терміну прийому заяв і проведення конкурсного відбору. Відповідні рішення приймаються не пізніше ніж через 20 днів (раніше — 10 днів) після відкриття вакансії керівника підприємства.

Для участі у конкурсному відборі претендент особисто подає та/або відправляє електронною поштою до конкурсної комісії разом із заявою:

завірені: копію документа, що посвідчує особу, копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, копію документа про вищу освіту;

біографічну довідку (резюме);

конкурсну пропозицію;

довідку про відсутність у особи судимості;

рекомендації та інші документи на його розсуд.

У разі неподання разом із заявою довідки про відсутність у особи судимості конкурсна комісія зобов’язана прийняти довідку під час заслуховування конкурсних пропозицій учасника конкурсного відбору.

У разі подання заяви та документів тільки по електронній пошті учасник конкурсного відбору під час заслуховування конкурсних пропозицій додатково подає підписану заяву.

Заяви приймаються в термін не менше 14 календарних днів, але не більше 30 календарних днів після дати публікації оголошення про конкурс.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі