Теми статей
Обрати теми

Утворено Донецьку та Луганську обласні військово-цивільні адміністрації

Президент України
Президент підписав Указ від 05.03.2015 р. № 123/2015, яким були утворені Донецька та Луганську обласні військово-цивільні адміністрації.

Також згідно з документом 5 березня утворені в Донецькій області — Волноваська та Мар’їнська районні військово-цивільні адміністрації, військово-цивільні адміністрації в містах Авдіївка, Вугледар та Красногорівка Мар’їнського району; в Луганській області — Новоайдарська, Попаснянська та Станично-Луганська районні військово-цивільні адміністрації, військово-цивільні адміністрації сіл Кримське та Трьохізбенка, Кряківка, Лобачеве, Лопаскине та Оріхове-Донецьке Новоайдарського району; селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району; сіл Троїцьке та Новозванівка Попаснянського району.

Визначено, що Донецька та Луганська облдержадміністрації набувають статусу відповідно Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, а їх голови — статусу керівників відповідно Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій. Те ж стосується і утворених адміністрацій нижчого рівня.

Указом доручено головам Донецької та Луганської облдержадміністрацій у триденний строк подати керівнику Антитерористичного центру при Службі безпеки України пропозиції щодо переліку посад, які можуть бути заміщені військовослужбовцями, осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів у новостворених військово-цивільних адміністраціях.

Також головам цих ОДА доручено разом із керівником Антитерористичного центру при СБУ подати у п’ятиденний строк Секретареві Ради національної безпеки і оборони спільні пропозиції щодо кандидатур для призначення на посади керівників військово-цивільних адміністрацій населених пунктів.

Секретар РНБО має забезпечити підготовку до невідкладного розгляду РНБО питання щодо призначення керівників військово-цивільних адміністрацій.

(За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України http://www.president.gov.ua)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі