Теми статей
Обрати теми

Село отримає фінансування на рівні 2014 року

Верховна Рада України
Верховна Рада України ухвалила зміни до Бюджетного кодексу України, які, крім іншого, спрямовані на вирішення проблем належного фінансового забезпечення делегованих повноважень органів місцевого самоврядування сіл, селищ, міст районного значення.

Зміни передбачають, що у разі здійснення видатків на делеговані повноваження з бюджетів сіл, селищ, міст районного значення з районного бюджету обов’язково надаються відповідні трансферти. Такі трансферти спрямовуються не тільки на утримання закладів дошкільної освіти (садочки, школи-садочки), бібліотек, будинків культури, клубів, центрів дозвілля, а й на апарати управління сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад.

Обсяг цих трансфертів не може бути меншим, ніж відповідні видатки сіл, селищ, міст районного значення, затверджені у 2014 році. Таким чином, вирішуються проблеми, пов’язані з тим, що окремі районні ради передбачили за рахунок трансфертів фінансування делегованих повноважень сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад меншим за їх фактичні потреби.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі