Теми статей
Обрати теми

Якщо на підприємство принесли повістки

Що робити кадровику, якщо на підприємство принесли повістки для військовозобов’язаних?

Порядком ведення військового обліку, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 р. № 1487, передбачено, що підприємства установи та організації, які здійснюють персональний військовий облік, на вимогу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки здійснюють оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів про їх виклик до відповідних центрів комплектування та забезпечують їх своєчасне прибуття.

Тобто у разі отримання відповідних розпоряджень від територіальних центрів щодо оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів про їх виклик керівники підприємств, установ та організацій зобов’язані:

— видати наказ про оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів, довести його до їх відома під особистий підпис та надіслати копію наказу у триденний строк до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

— вручити призовникам, військовозобов’язаним та резервістам повістки про явку за викликом;

— письмово повідомити з наданням витягів з наказів відповідним територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки про осіб, які тимчасово непрацездатні, перебувають у відпустці або у відрядженні;

— забезпечити здійснення контролю за результатами оповіщення та прибуттям призовників, військовозобов’язаних та резервістів до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Миру нам!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі