Теми статей
Обрати теми

Ця весела «вогняна» мавпочка: що несе нам новий рік?

Ковшова О., економіст-аналітик ВБ «Фактор»
Мавпа — дев’ятий знак у китайському (східному) гороскопі. Хитрість, доброта, товариськість та трохи лукавості – усі ті якості, що притаманні людям, народженим у рік цього забавного звіра-ігруна. Чого чекати у новому році? Що принесе нам рік мавпи?

Коли прийде мавпочка?

У свої законні права хазяйки року мавпа вступить лише з 8 лютого. Однак це зовсім не означає, що треба забути про підготовку до її зустрічі у січні. Мавпа — інтелектуальна особистість, яка прагне поваги та розуміння. Тому прикрасьте будинок або кабінет червоними «вогняними» ліхтариками та гірляндами. Адже стихією року, що настав, є вогонь, відповідно й колір одягу та речей, а особливо — прикрас, треба вибирати у червоному кольорі та його відтінках.

Пам’ятайте: мавпи полюбляють усе гарне, саме тому їх вважають неабиякими модниками.

Що у характері твоєму, мавпочка?

Мавпа завжди хоче вчитись та пізнавати світ з усіх боків. Тому прагнення до реформ та нових знань буде заохочуватись. Через це висловлюйте бажання оволодіти усіма новими знаннями, прикладайте зусилля при виконанні поставленого завдання, і неодмінно отримаєте успішне завершення справ.

Враховуйте: мавпи дуже ерудовані, талановиті та мають чудову пам’ять. Завдяки цьому тим, хто дійсно бажає досягнути мети, тваринки сприяють майже на 200 %, дарують натхнення, винахідливість, допомагають вирішувати проблеми, які багатьом просто не під силу.

Іншими словами, скрізь, де потрібні ваш розум і таланти, — буде чекати успіх. Є всі шанси отримати керівну посаду, оскільки мавпа є дуже цілеспрямованою і відповідальною. Однак не варто входити в азарт та брати участь у різних авантюрах. Ваші бажання не повинні керувати вами – навчіться їх стримувати.

Ще однією особливістю мавп є комунікабельність. Вони чудові співрозмовники, тому принесуть нам безліч гарних ідей, які можна легко обговорити з тими, хто допоможе їх реалізувати. Ви зможете сперечатись про що завгодно, отримуючи позитивні результати від подібних розмов та обговорень на власну користь.

Крім того, цього року можна сміливо увійти в роль імпровізатора, пародиста або конферансьє. Завдяки таким незвичним і театральним ролям ви зможете завести безліч корисних знайомств, контактів, знайти справжніх друзів та надійних партнерів, отримувати вчасну, нову та свіжу інформацію, у тому числі й сенсаційну. Тобто, мавпа дає добро на усілякі експерименти. Тож треба обов’язково скористатись таким подарунком.

Рік 2016-й — рік дипломатів, бізнесменів та усіх, хто дійсно полюбляє свою роботу. Щоб не сталось, ви завжди зможете викрутитись з будь-якої ситуації, а от нав’язати вам що-небудь або вселити думки, які не приваблюють,— буде дуже важко, а то й неможливо. Під мавпячим впливом ви самі будете вирішувати, як діяти, самі будете обирати для себе найкращі варіанти, але й відповідати за свої дії також будете особисто. Тож декілька разів обміркуйте своє рішення, аби не помилитись.

Зауважимо: на мавпу в жодному разі не варто ображатися, незважаючи на ситуації, в яких ви опинились. Вона має подобатись завжди протягом року незалежно від настрою та труднощів, що виникають. Така поведінка допоможе своєчасно отримати покровительство мавпочки та досягти успіху у власних справах та кар’єрі. Однак не треба фанатично її вихваляти. Проникливий мавпячий розум не полюбляє лестощів.

З Новим роком!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі