Теми статей
Обрати теми

Про пайову участь забудовників

Сербіна А., аналітик ВБ «Фактор», адвокат
З метою реалізації повноважень органів місцевого самоврядування щодо визначення порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури населених пунктів, створення та розвитку об’єктів інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів органи місцевого самоврядування мають прийняти відповідний регуляторний акт. З огляду на процеси об’єднання територіальних громад пропоную для вашого ознайомлення проект відповідного Порядку та рішення про його затвердження.
img 1 img 2 img 3 img 4 img 5

1 Відповідно до законодавства орган місцевого самоврядування самостійно визначає розмір відсотка від загальної кошторисної вартості об’єкта, причому максимальний розмір відсотка для фізичних осіб може бути не більше 4, а для юридичних осіб — не більше 10. Для зручності наведено мінімальний розмір, який може бути однаковим як для фізичних, так і для юридичних осіб.

img 6 img 7 img 8 img 9 img 10 img 11 img 12 img 13 img 14
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі