Теми статей
Обрати теми

Щодо застосування кодів економічної класифікації видатків бюджету

Витяг із листа Державної казначейської служби України від 18.01.2019 № 16-11-12/1306

<...> Відповідно до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 12.03.2012 № 333, <...> (далі — Інструкція), <...> оплата поточних видатків, оплата послуг, придбання матеріалів і предметів, які не беруться на облік як основні засоби, здійснюються за категорією 2200 «Використання товарів і послуг» (п. 2.2 Інструкції). Видатки на придбання або створення основних засобів здійснюються за КЕКВ 3000 «Капітальні видатки» (п. 3.1 Інструкції). Видатки одержувачів бюджетних коштів здійснюються за такими кодами економічної класифікації видатків бюджету: поточні видатки — 2281 «Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм»; 2282 «Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку»; 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)»; капітальні видатки — 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» (п. 1.5 Інструкції).

За КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» проводяться поточні видатки одержувачів бюджетних коштів. За КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» здійснюються капітальні трансферти одержувачам (тобто всі капітальні видатки одержувачів), підприємствам (установам, організаціям).

В. о. Голови В. Дуда

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі