Теми статей
Обрати теми

Технічні рекомендації НАЗК щодо заповнення декларацій

Нагадуємо, що 01.01.2020 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. 22.01.2020 НАЗК надало технічні рекомендації щодо заповнення декларації. Зверніть увагу на нововведення.

Так, Національне агентство радить суб’єктам декларування при заповненні чернетки декларації користуватися одним інтернет-браузером та не очищувати кеш браузера.

Такі рекомендації містяться на сайті НАЗК у розділі «Декларування» – «Технічна допомога по роботі «Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» та «Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення».

Для збереження внесених у чернетку декларації даних НАЗК також рекомендує користуватися одним комп’ютером. При заповненні чернетки декларації на різних комп’ютерах частина даних може не відображатися.

Розділ «Технічна допомога» містить роз’яснення і щодо інших проблемних питань, які виникають у суб’єктів декларування при роботі з Реєстром декларацій.

Зверніть увагу на фотографію із сайту НАЗК. Це така міні-інструкція, за допомогою якої ви можете ознайомитись із відповідними технічними рекомендаціями, розміщеними на сайті Національного агентства:

img 1

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі