№6/1

Місцеве самоврядування, червень, 2020/№ 6/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Зразок Положення про передачу в користування окремих елементів благоустрою У минулому номері нашого видання ми аналізували судову практику щодо оскарження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення. Нагадаю, предметом судового розгляду стало аналогічне положення, яке було прийнято Харківською міською радою 21.06.2017 на підставі рішення № 688/17. ВС дійшов висновку про правомірність дій ради під час прийняття оскаржуваного рішення. Тому сьогодні ми пропонуємо ознайомитись із самим текстом Положення, яке ми взяли з офіційного сайта Харківської міської ради (див. за посиланням: kharkiv.rocks/reestr/660449). Положення ми знеособили для легшого користування та адаптування цього досвіду. В іншій частині Положення залишено без змін.
  • Подання апеляції: недоліки на прикладах із судової практики Апеляційне оскарження — це спосіб, за допомогою якого можуть бути усунені ті помилки та недоліки, які допустив суд першої інстанції під час розгляду конкретної цивільної справи. Полягає він у перегляді обґрунтованості та законності рішення суду шляхом його перегляду судом апеляційної інстанції. Звісно, ОМС як учаснику справи доволі часто доводиться подавати апеляційні скарги на рішення суду. Як уникнути помилок при підготовці апеляцій та поданні їх до суду, не пропустити строк на оскарження та не отримати апеляцію назад для усунення недоліків, поговоримо у нашій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі