Теми статей
Обрати теми

Конкурс проєктів на фінансування

Конкурс спрямовано на підвищення стійкості місцевих громад до стихійних лих та інших небезпечних викликів (у тому числі COVID-19) із збільшенням можливостей адаптації до їх наслідків.

Протягом проєкту очікується адаптація та пілотне впровадження в громаді ефективної взаємодії (СОС-протоколу) для реагування на небезпечні виклики з використанням сучасних технологій. Крім користі для громади від імплементації СОС-протоколу, проєкти-фіналісти отримають мінігранти в розмірі до 30 тисяч грн для впровадження.

Для участі в конкурсі необхідно до 30 червня заповнити онлайн-форму зацікавленості за посиланням https://forms.gle/Br5RHiry3fZPYW9t6.

Процедура конкурсу надає деякі організаційні переваги тим, хто заповнив форму раніше. Кожен аплікант буде інформований щодо подальших кроків на вказану в онлайн-формі контактну електронну адресу.

Підвищення стійкості місцевих громад до сучасних викликів на підставі більш ефективної взаємодії відбувається за підтримки міжнародного фонду Global Foundation for community foundations та участі фонду «Молода Громада».

img 1

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі