Теми статей
Обрати теми

Збірник «Кращі шоукейси та практики»

11.06.2020 на сайті decentralization.gov.ua/news/12524 розміщений збірник «Кращі шоукейси та практики», в якому можна знайти успішні проєкти, які об’єднали громади навколо спільних культурних цінностей, що допомагають зберігати культурну спадщину та дозволяють пишатись своєю громадою. Наприклад, Засульська об’єднана територіальна громада Полтавської області номінувалась із своїм унікальним традиційним фестивалем «Етно — Нурт обрядове дійство «Наддніпрянське весілля». У збірці докладна розповідь про нього у шоукейсі «Запровадження автентичних культурних фестивалів». Також у збірнику є цікавий розділ «Практика створення культурних просторів/об’єктів», який містить, зокрема, розповіддь про проєкт з відкриття сільського клубу.

Збірник підготовлений у рамках проєкту «Децентралізація та реформа культурних послуг», який реалізовується громадською організацією «Товариство дослідників України» у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України, за фінансової підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC).

Думки та позиції, викладені у цьому збірнику, не є позицією Міністерства культури та інформаційної політики України та не обов’язково відображають позицію Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC), Товариства дослідників України.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі