№12/1

Місцеве самоврядування, грудень, 2021/№ 12/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Суб’єкт декларування: суттєві зміни в майновому стані Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) ще в липні поточного року своїм наказом від 23.07.2021 № 450/21 затвердило Порядок інформування про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування, який набув чинності 01.12.2021. Про зміни та форму для заповнення поговоримо у цій статті.
  • Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення. Зайняття іншою оплачуваною діяльністю1 У ст. 1724 Кодексу України про адміністративні правопорушення2 (як і в ст. 25 Закону України «Про запобігання корупціїї» від 14.10.2014 № 17003) визначено три види обмежень. Із них існують численні винятки, а також винятки з винятків, які стосуються певних суб’єктів. У цьому огляді поговоримо про порушення, обмеження та винятки!
  • Яка робота в органах мвс уключається до стажу служби Приводом для написання цієї статті став лист, що надійшов до редакції від нашого постійного читача. У листі поставлено начебто просте запитання: особа певний період часу до вступу на службу працювала в органах Міністерства внутрішніх справ, то чи можна увесь цей час зарахувати їй до стажу служби в ОМС? «Та що там думати, — відповіли б деякі знавці, — все визначено нормативними документами!» Слід зазначити, що для підготовки відповіді та обґрунтування своєї думки ми скористалися не тільки відповідними нормативними документами, а й конкретними судовими рішеннями і виявили різні позиції з приводу зарахування до стажу держслужби періоду навчання у спеціалізованих ВНЗ.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі