Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено правила обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки

Редакція ПБО
Новини від 21.03.2007 р. № 545

Затверджено правила обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки

Постановою КМУ «Деякі питання проведення обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки» від 21.03.2007 р. № 545

визначено порядок ведення обліку, зберігання та реалізації дизельного палива із вмістом масової частки сірки понад 0,2, не більше 0,2 %, не більше 0,035 %, не більше 0,005 %.

Дія порядку поширюється на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, крім споживачів, які використовують дизельне паливо для власних потреб.

Установлено, що бухгалтерський облік наявності та руху дизельного палива ведеться суб’єктом господарювання в розрізі операцій, пов’язаних з придбанням, зберіганням та реалізацією окремих партій товару щодо кожного виду дизельного палива окремо залежно від вмісту масової частки сірки.

Відомості про роздрібні ціни, марки та види (залежно від масової частки сірки) дизельного палива, що реалізується споживачам через мережу автозаправних станцій, має бути зазначено на інформаційних табло, установлених при в’їзді та біля оператора автозаправної станції.

Постанова набуде чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі