Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Кабмін уносить зміни до своїх актів

Редакція ПБО
Новини від 27.07.2007 р. № 973

Кабмін уносить зміни до своїх актів

 

Постановою від 27 липня 2007 року № 973

Кабмін уніс зміни до двох своїх актів.

Зміни в постанові КМУ від 04.06.2007 р. № 794

спрямовано на реалізацію заходів щодо зменшення негативного впливу посухи в поточному році та забезпечення формування ресурсів зерна. Зокрема, зазначено, що Держкомітет з державного матеріального резерву повинен здійснювати закупівлю в постраждалих від посухи регіонах продукції тваринництва тривалого зберігання (раніше йшлося лише про м’ясо). Кабмін зобов’язав Мінагрополітики разом з НАК «Украгролізинг» у місячний строк визначитися стосовно можливості пролонгації на один рік договорів фінансового лізингу з постраждалими від посухи сільгосппідприємствами. Мінагрополітики разом з Мінфіном повинні подати до Кабміну законопроект щодо внесення змін до Закону про Держбюджет-2007 про перерозподіл коштів між затвердженими бюджетними програмами.

Змінами в розпорядженні КМУ від 26.05.2007 р. № 350

конкретизовано термін попередньої оплати підприємствами ДАК «Хліб України» вартості жита з державного продовольчого резерву, реалізацію якого дозволено здійснювати Аграрному фонду, — до 15 серпня 2007 року (раніше було — до кінця поточного маркетингового періоду).

Ця постанова набирає

чинності з дня опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі