Теми статей
Обрати теми

Вивантаження/завантаження типових операцій

Редакція ПБО
Відповідь на запитання

Вивантаження/завантаження типових операцій

  

Чи можна в конфігурації «Бухгалтерський облік для України» 1С:Підприємства 7.7 вивантажити типові операції з однієї бази до іншої?

 

У конфігурації «Бухгалтерський облік для України» 1С:Підприємства 7.7 є можливість вивантаження та завантаження типових операцій. Завдяки цьому можна записати типові операції, створені в одній інформаційній базі, у файл спеціального формату (з розширенням «

.tof»), а потім із цього файлу завантажити типові операції до іншої інформаційної бази — на цьому ж чи на іншому комп’ютері.

Щоб вивантажити типові операції, відкрийте список типових операцій (меню «

Операции», пункт «Типовые операции»). Після цього в головному меню програми виберіть «Действия» пункт «Выгрузить». У результаті відкриється діалогове вікно, в якому за допомогою прапорця необхідно вибрати типові операції, які ви маєте намір вивантажити.

Вибравши типові операції, у нижній частині вікна, що відкрилося, уведіть ім’я файлу, в який потрібно вивантажити типові операції. Щоб вибрати папку, в яку ви плануєте вивантажити операції, використовуйте кнопку з трьома крапками. При введенні імені файлу йому буде автоматично присвоюватися розширення «

.tof». Для завершення вивантаження операцій натисніть на кнопку «Выгрузить».

 

img 1

Тепер перед нами стоїть задача завантажити типові операції до нової бази. Для цього вже в новій базі відкрийте список типових операцій і в головному меню програми виберіть меню «Действия» пункт «Загрузить». У результаті з’явиться вікно вибору файлу типових операцій для завантаження. У цьому вікні потрібно вибрати файл, до якого ви провели вивантаження, і натиснути на кнопку «Открыть», після чого записані у файлі типові операції буде включено до списку типових операцій поточної інформаційної бази.

 

img 2

Якщо при завантаженні типових операцій в інформаційній базі вже є типова операція з такою ж назвою, програма видасть відповідне повідомлення (рис. 2), в якому необхідно вибрати один із запропонованих варіантів дії:

— «Добавить», тобто типову операцію, що завантажується, буде додано з автоматичною зміною найменування;

— «Заменить» — відбудеться заміна існуючої типової операції на ту, що завантажується;

— «Пропустить» — означає, що типову операцію не буде завантажено;

— «Отмена» — припиниться процес завантаження.

Якщо ж установити прапорець напроти напису «Для всех», то вибраний вами варіант діятиме для всіх типових операцій, що завантажуються, в яких є типова операція з таким же найменуванням, і запит більше не видаватиметься.

Ганна Сараєва,
економіст-аналітик
Видавничого будинку «Фактор»

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі