Теми статей
Обрати теми

Щодо Розрахунку питомої ваги доходу від реалізації сільгосппродукції власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу платниками ФСП

Редакція ПБО
Лист від 22.01.2007 р. № 1021/7/15-0617

Щодо Розрахунку питомої ваги доходу від реалізації сільгосппродукції власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу платниками ФСП

Лист Державної податкової адміністрації України від 22.01.2007 р. № 1021/7/15-0617

 

Державна податкова адміністрація України повідомляє, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.04.99 р. № 658 «Про затвердження Положення про порядок справляння та обліку фіксованого сільськогосподарського податку» (із змінами та доповненнями)

наказом Міністерства аграрної політики України від 12.01.2007 р. № 6* затверджено нові Методичні рекомендації для визначення питомої ваги доходу від реалізації продукції сільського та рибного господарства власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу підприємства за попередній звітний (податковий) рік (далі — Методичні рекомендації), надіслані листом від 20.01.2007 р. № 37-27-2-7/794.

* Див. с. 9.

Прим. ред.

Методичними рекомендаціями

, що розроблені Мінагрополітики України за погодженням із ДПА України, встановлено форму Розрахунку питомої ваги доходу від реалізації сільськогосподарської продукції власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу за 200_ рік, яка подається платниками ФСП до 1 лютого поточного року разом із податковою декларацією ФСП на поточний рік до відповідних органів державної податкової служби.

При цьому необхідно врахувати, що до вказаного Розрахунку за 2006 рік сільськогосподарські підприємства — платники ФСП включають

вартість послуг, пов’язаних із сільськогосподарським виробництвом, які були надані у період з 1 січня 2006 року по 24 травня 2006 року, а сільськогосподарські підприємства, утворені шляхом злиття, приєднання, перетворення, поділу або виділення, у рік такого утворення включають доходи, отримані протягом останнього податкового періоду від наданих супутніх послуг.

ДПА України просить

довести Методичні рекомендації, затверджені наказом Мінагрополітики України від 12.01.2007 р. № 6, до підпорядкованих органів державної податкової служби для використання в роботі та забезпечити правильність подання сільськогосподарськими товаровироб-никами у 2007 році декларацій ФСП у частині підтвердження необхідних критеріїв переходу їх на сплату цього податку.

Заступник голови Л. Боєнко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі