Теми статей
Обрати теми

Думка фахівців офіційних органів. Чи враховуються до нормативу створення робочих місць для працевлаштування інвалідів ті інваліди, які досягли пенсійного віку та працюють за основним місцем роботи на підприємстві або у фізичної осіби — підприємця?

Редакція ПБО
Стаття

2. Чи враховуються до нормативу створення робочих місць для працевлаштування інвалідів ті інваліди, які досягли пенсійного віку та працюють за основним місцем роботи на підприємстві або у фізичної осіби — підприємця?

 

Законодавство України, зокрема Закон України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» від 21.03.91 р. № 875-ХII та постанова КМУ від 31.01.2007 р. № 70

ніяких обмежень відносно праці інвалідів, які досягли пенсійного віку, не містить , тому такі інваліди, які бажають працювати і мають певну кваліфікацію та знання, за виконання загальних умов (якщо вони зараховані за основним місцем роботи) також ураховуються до нормативу створення робочих місць для працевлаштування інвалідів.

 

Керуюча Харківським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів
Л. Ріяко

Заст. начальника відділу забезпечення надходжень, організаційної роботи по соціальному захисту інвалідів та кадрового забезпечення
О. Яценко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі