Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок капіталізації платежів для задоволення вимог кредиторів підприємства-банкрута

Редакція ПБО
Новини від 16.05.2007 р. № 743

Змінено порядок капіталізації платежів для задоволення вимог кредиторів підприємства-банкрута

 

Постановою КМУ «Про внесення змін до Порядку капіталізації платежів для задоволення вимог, що виникли із зобов’язань підприємства-банкрута перед громадянами внаслідок заподіяння шкоди їх життю та здоров’ю» від 16.05.2007 р. № 743

змінено зазначений Порядок і тепер він поширюється і на громадян, застрахованих у Фонді соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійних захворювань.

При цьому одноразова допомога в разі стійкої втрати професійної працездатності або смерті потерпілого розраховуватиметься виходячи з розмірів, установлених відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності» від 23.09.99 р. № 1105-XIV.

Нарахування такої виплати здійснюється на підставі висновку лікувального закладу щодо можливості настання стійкої втрати професійної працездатності або смерті потерпілого.

Постанова набула чинності

16 травня 2007 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі