Теми статей
Обрати теми

Щодо оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду

Редакція ПБО
Постанова від 15.05.2007 р. № 27

Міністерства та відомства України

Щодо оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду

Постанова від 15 травня 2007 року № 27

 

Правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати праце-здатності

постановляє:

1. Інформацію Виконавчої дирекції Фонду щодо оздоровлення дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду
в 2007 році взяти до відома (додається)*.

2.

Внести зміни до пункту 1.3 Порядку часткового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою прав-ління Фонду від 03.03.2006 р. № 4 (із змінами та доповненнями):

цифру «18»

замінити цифрою «14» та доповнити пункт словами «крім дитячих оздоровчих закладів санаторного типу, в яких тривалість оздоровчої зміни повинна бути не менше 18 днів».

3. Виконавчій дирекції Фонду та виконавчим дирекціям відділень Фонду забезпечити

неухильне виконання Порядку часткового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 03.03.2006 р. № 4 (із змінами та доповненнями), та постанови правління Фонду від 15.03.2007 р. № 4 «Про затвердження граничних норм витрат на харчування, лікування та культурне обслуговування дітей, які є членами сімей застрахованих осіб, у дитячих оздоровчих закладах на 2007 рік».

4. Доручити Виконавчій дирекції Фонду

до вересня 2007 року розробити Порядок придбання путівок до дитячих оздоровчих закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за повну вартість та подати його на розгляд чергового засідання правління Фонду.

Голова правління Л. Сачков



коментар редакції

Тривалість оздоровчої зміни в дитячому оздоровчому закладі

Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, що коментується, унесено зміни до Порядку част-кового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 03.03.2006 р. № 4 (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2006, № 31).

Відповідно до внесених змін тривалість оздоровчої зміни в дитячому оздоровчому закладі встановлюється власником (засновником), але не повинна бути меншою за 14 днів (раніше було 18 днів) у літній період і 12 днів в інші періоди. Разом з тим тривалість оздоровчої зміни в дитячих оздоровчих закладах санаторного типу не повинна бути меншою за 18 днів.

Докладніше про порядок часткового фінансування оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих закладах за рахунок коштів Фонду читайте в статті «Путівки до дитячих оздоровчих таборів: оподаткування та облік» (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2007, № 41).

Тетяна Онищенко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі