Теми статей
Обрати теми

Інструкція щодо заповнення Примірної форми Оголошення про результати проведення торгів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затверджені розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Редакція ПБО
Інструкція від 12.04.2007 р. № 138-p

Затверджено розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Інструкція

щодо заповнення Примірної форми Оголошення про результати проведення торгів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 серпня 2006 р. за № 903/12777

(

із змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням Антимонопольного комітету України від 12 квітня 2007 року № 138-р)

 

1. Оголошення подається лише стосовно одного окремого предмета закупівлі, що зазначається у пунк-ті 3 Оголошення.

2. Оголошення готується державною мовою, засвідчується печаткою замовника та підписується головою тендерного комітету.

3.

Щодо пункту 1 Оголошення

Джерело фінансування закупівлі визначається відповідно до абзацу п’ятого статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Розмір бюджетного призначення або очікувана вартість закупівлі зазначається у гривнях (цифрами та словами).

4.

Щодо пункту 2 Оголошення

Замовник визначається відповідно до абзаців другого і третього статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». При цьому замовником вважається суб’єкт, тендерний комітет якого проводив процедуру закупівлі.

5. Щодо пункту 3 Оголошення

Предмет закупівлі визначається у порядку, затвердженому Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель.

У разі поділу предмета закупівлі на частини (лоти) замовник повинен зазначати назву кожної окремої частини предмета закупівлі та їх кількість

.

6. Щодо пункту 7 Оголошення

У разі проведення торгів з обмеженою участю робиться запис «Оголошення не публікувалося. Закупівля здійснювалася за процедурою торгів з обмеженою участю».

Якщо замовник додатково розміщував оголошення про проведення торгів у міжнародному виданні, потрібно зазначити назву видання та дату опублікування Оголошення.

7. Щодо пункту 8 Оголошення

Підпункт 5.3 Оголошення заповнюється у разі відміни торгів або визнання їх такими, що не відбулися, із зазначенням причин відповідно до статті 28 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Пункти 6, 7 і підпункти 5.1, 5.2 Оголошення у таких випадках не зазначаються.

8. Щодо пункту 9 Оголошення

Якщо договір про закупівлю укладено в іноземній валюті, замовник в Оголошенні про результати проведення торгів повинен зазначати еквівалент вартості договору в гривнях. При цьому замовник фіксує курс іноземної валюти на дату укладення договору про закупівлю з переможцем торгів.

Якщо договір укладено на умовах, які не передбачають сплати ПДВ, замовник повинен робити примітку «(без ПДВ)»

.

9

. Щодо пункту 7 Оголошення

У разі вибору кількох переможців торгів, якщо в тендерній документації замовник передбачав мож-ливість подання учасниками тендерних пропозицій тільки стосовно частини товарів, робіт чи послуг, що закуповуються, окремо зазначається інформація про всіх переможців торгів, визначених за результатами розгляду й оцінки тендерних пропозицій.

У підпункті 7.3 Оголошення зазначаються найменування населеного пункту, району, адміністративно-територіального суб’єкта (область, Автономна Республіка Крим, місто Київ або Севастополь), вулиця, номер будинку, поштовий індекс.

Державний уповноважений
М. Бараш

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі