Теми статей
Обрати теми

Інструкція стосовно форми Річного плану діяльності тендерного комітету щодо організації та проведення процедур державних закупівель, затверджені розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 218-р

Редакція ПБО
Інструкція від 12.04.2007 р. № 138-p

Затверджено розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 218-р

Інструкція

стосовно форми Річного плану діяльності тендерного комітету щодо організації та проведення процедур державних закупівель

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 серпня 2006 р. за № 904/12778

(

із змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням Антимонопольного комітету України від 12 квітня 2007 року № 138-р)

 

1. У разі, коли очікувана вартість предмета закупівлі є нижчою за суми, зазначені в частині першій статті 2 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», такий предмет закупівлі за позиціями плану слід відображати в окремому додатку до річного плану діяльності тендерного комітету щодо організації та проведення процедур державних закупівель у довільній формі із зазначенням найменування предмета закупівлі та його очікуваної вартості. Позиції в графах 1, 3, 4, 8 і 9 річного плану є обов’язковими для заповнення, інші позиції форми плану та додаткові позиції на розсуд тендерного комітету рекомендується заповнювати залежно від особливостей організації його роботи.

Примірник Річного плану діяльності тендерного комітету, який затверджується замовником не пізніше ніж у місячний строк після затвердження кошторису (програми, плану використання державних коштів), зміни до нього надсилаються до спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань координації закупівель товарів, робіт і послуг (далі — уповноважений орган) протягом 15 календарних днів з дати його затвердження

.

Змінами до Річного плану вважаються будь-які зміни, внесені до плану (виключення з плану закупівлі, включення до плану закупівлі, зміна назви предмета закупівлі тощо). Зміни до Річного плану діяльності тендерного комітету направляються до уповноваженого органу у формі повного річного плану діяльності тендерного комітету з урахуванням змін.

2. Щодо графи 1 Форми плану

Предмет закупівлі визначається у порядку, затвердженому Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель

.

3.

Щодо графи 2 Форми плану

На розсуд замовника — розпорядника (одержувача) бюджетних коштів указується код згідно з економічною класифікацією видатків (КЕКВ) і код згідно з програмною класифікацією видатків (КПКВ), затвердженими наказом Міністерства фінансів України від 27.12.2001 № 604.

4.

Щодо графи 3 Форми плану

Джерело фінансування закупівлі визначається відповідно до абзацу п’ятого статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти».

5.

Щодо графи 4 Форми плану

Очікувана вартість предмета закупівлі вказується в гривнях

. У разі, коли закуповуються роботи, виконання яких згідно з проектно-кошторисною документацією здійснюватиметься протягом тривалого періоду (більше року), указується повна вартість виконання робіт відповідно до проекту та період його реалізації.

6.

Щодо графи 5 Форми плану

Указується інформація про частини предмета закупівлі, на які подаватимуть окремі тендерні пропозиції, якщо тендерний комітет має намір визначати окремі частини предмета закупівлі

.

7.

Щодо графи 7 Форми плану

На розсуд замовника вказується код товару або послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг ДК 016-97, затвердженим наказом Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації від 30.12.97 № 822.

8.

Щодо графи 9 Форми плану

Строком початку процедури закупівлі вважається очікуваний місяць

початку проведення процедури закупівлі.

9.

Щодо графи 10 Форми плану

Указується назва підрозділу (у разі здійснення закупівель тендерним комітетом для проведення процедур закупівлі на засадах міжвідомчої координації — найменування розпорядника (одержувача) бюджетних коштів), який може залучатись до підготовки тендерної документації.

10. Щодо графи 11 Форми плану

Строк дії договору замовник заповнює як період, у якому планується провести закупівлю (щонайменше квартал)

.

11

. Щодо графи 12 Форми плану

Замовник може зазначити таку інформацію:

найменування головного розпорядника державних коштів;

абзац четвертий пункту 11 виключено

обґрунтування вибору процедури закупівлі;

намір залучення сторонніх організацій, обґрунтування та умови такого залучення;

підстави та обґрунтування внесення змін до плану;

інші зауваження та коментарі.

Державний уповноважений М. Бараш

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі