Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Порядок контролю за цільовим використанням спирту етилового виробниками ліків приведено у відповідність до законодавства

Редакція ПБО
Новини від 13.08.2007 р. № 482/472

Порядок контролю за цільовим використанням спирту етилового виробниками ліків приведено у відповідність до законодавства

 

Спільним

наказом ДПАУ та Мінохоронздоров’я «Про внесення змін до наказу Державної податкової адміністрації України та Міністерства охорони здоров’я України від 26 липня 2005 року № 230/377» від 13.08.2007 р. № 482/472 приведено у відповідність до чинного законодавства Порядок здійснення контролю за цільовим використанням спирту етилового, що застосовується для виготовлення лікарських засобів.

Виробники лікарських засобів, при поданні необхідних документів, для отримання компенсації з держбюджету суми додаткових витрат, пов’язаних з підвищенням ставки акцизного збору на спирт етиловий, орієнтуються на Перелік лікарських засобів, для виробництва яких використовується спирт етиловий, затверджений постановою КМУ від 13.03.2006 р. № 275.

У додатках до

Порядку у відповідних графах розрахункових таблиць тепер наведено універсальне формулювання: «з розрахунку ставки акцизного збору, що діє на момент отримання спирту етилового».

Наказ набув чинності

11 вересня 2007 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі