Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Розмитнення автомобіля може проводитися за місцем проживання або тимчасового перебування

Редакція ПБО
Новини від 17.03.2008 р. № 229

Розмитнення автомобіля може проводитися за місцем проживання або тимчасового перебування

 

Наказом Держмитслужби «Про внесення змін до Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобів, що переміщуються громадянами через митний кордон України» від 17.03.2008 р. № 229

зазначені Правила викладено в новій редакції.

Дія

Правил поширюється на транспортні засоби, що переміщуються через митний кордон України громадянами, які не є суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності, для вільного обігу (у тому числі з метою розукомплектування на запасні частини) на митну територію України (та за її межі), або з метою транзиту, а також такі, що тимчасово вивозяться за межі митної території України.

Згідно зі змінами митне оформлення транспортних засобів, що ввозяться громадянами до України для вільного обігу, проводитиметься митним органом

за місцем постійного проживання або тимчасового перебування громадян, яким належать ці транспортні засоби, а не в пункті пропуску через державний кордон України.

Наказ набуде чинності

24 червня 2008 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі