Теми статей
Обрати теми

Про затвердження Порядку приймання та опублікування оголошень щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель»

Редакція ПБО
Наказ від 04.04.2008 р. № 110

Міністерства та відомства України

 

Про затвердження Порядку приймання та опублікування оголошень щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель»

 

Наказ від 4 квітня 2008 року № 110

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2008 р. за № 372/15063

(витяг)

 

Відповідно до пункту 9 Тимчасового положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.03.2008 № 274,

НАКАЗУЮ:

1.

Затвердити Порядок приймання та опублікування оголошень щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель», що додається.

2. Установити, що

оголошення щодо проведення закупівель чи проведення попередньої кваліфікації публікується в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» безоплатно.

Особливості опублікування оголошень

щодо проведення закупівель для підприємств, визначених в абзаці четвертому пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2008 № 274 «Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти», можуть встановлюватися Державним госпрозрахунковим видавничо-поліграфічним підприємством «Зовнішторгвидав України» за погодженням з Міністерством економіки України.

<...>

Міністр Б. Данилишин

 

 

Затверджено наказом Міністерства економіки України від 4 квітня 2008 р. № 110

Порядок приймання та опублікування оголошень щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель»*

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2008 р. за № 372/15063

 

* Коментар див. на с. 24.

Прим. ред.

1.

Оголошення щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг (далі — оголошення), підготовлене для публікації згідно із затвердженими Міністерством економіки України формами та інструкціями щодо їх заповнення, подається до Державного госпрозрахункового видавничо-поліграфічного підприємства «Зовнішторгвидав України» (далі — підприємство) секретарем тендерного комітету організації-замовника (або іншою уповноваженою особою організації-замовника) або передається телефаксом з наступним надісланням оригіналу оголошення поштою з вказівкою на номер, присвоєний інформаційним бюлетенем «Вісник державних закупівель» при прийнятті цього оголошення телефаксом. Особа, що здійснює передачу оголошення телефаксом, повинна вказати додатково під текстом оголошення своє прізвище, ім’я та по батькові, посаду, номер контактного телефону.

2. Подане організацією-замовником

оголошення перевіряється підприємством на відповідність затвердженим Міністерством економіки України формам оголошень та інструкціям щодо їх заповнення.

3.

У разі невідповідності поданого організацією-замовником оголошення затвердженим Міністерством економіки України формам оголошень та інструкціям щодо їх заповнення підприємство має право не прийняти оголошення до публікації та запропонувати доопрацювати його. Після доопрацювання оголошення подається до підприємства у порядку, встановленому пунктом 1 цього Порядку.

4.

Оголошення, що відповідає затвердженим Міністерством економіки України формам оголошень та інструкціям щодо їх заповнення, реєструється в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» у строк не пізніше трьох календарних днів від дати його отримання.

5.

Оголошення публікується в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» у строк не пізніше семи днів з дати реєстрації відповідного оголошення в такому бюлетені.

Директор департаменту державних резервів та товарних бірж
Т. Дергалюк

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі