Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначення митної вартості обладнання

Редакція ПБО
Новини від 04.11.2008 р. № 1249

Визначення митної вартості обладнання

 

Наказом Держмитслужби від 04.11.2008 р. № 1249

унесено доповнення до Методичних рекомендацій із застосування окремих положень Митного кодексу України, що стосуються питань визначення митної вартості товарів, які імпортуються на митну територію України.

Так, установлено порядок визначення митної вартості обладнання та комплектних об’єктів, що ввозяться на митну територію України.

При здійсненні контролю за визначенням митної вартості обладнання посадовим особам митного органу потрібно враховувати такі особливості:

— обладнання можна розподілити на 3 види: енергетичне (силове), технологічне (робочі машини), інформаційне;

— обладнання може бути новим, таким, що було в користуванні, відновленим, морально застарілим, знятим з виробництва, а також у завершеному та незавершеному вигляді, багатофункціональним, серійним чи виготовленим за індивідуальним замовленням.

Для підтвердження заявлених відомостей про митну вартість декларантом, зокрема, надається технічна документація виробника (паспорт обладнання, технічні описи, складальні креслення, специфікації тощо), інші джерела інформації, де наведено цінові та якісні характеристики таких товарів.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі