Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Деякі питання організації закупівель за бюджетні кошти

Редакція ПБО
Новини від 02.04.2009 р. № 310

Деякі питання організації закупівель за бюджетні кошти

 

Постановою КМУ від 02.04.2009 р. № 310

унесено зміни до постанови КМУ «Деякі питання організації бюджетного процесу» від 26.11.2008 р. № 1036, якими продовжено на невизначений строк норму щодо здійснення розпорядниками бюджетних коштів розрахунків виключно за фактично поставлені товари (виконані роботи, надані послуги).

Звертаємо увагу, що зазначене

обмеження не застосовується при закупівлі послуг з передплати періодичних друкованих видань, поштового зв’язку, з авіаперевезення державних офіційних і урядових делегацій та Президента України, Голови ВРУ та його заступників, прем’єр-міністра і першого віце-прем’єр-міністра під час робочих поїздок, при закупівлі робіт, пов’язаних з виготовленням марок акцизного збору для алкогольних напоїв та тютюнових виробів, закупівлі путівок до ДП «Міжнародний дитячий центр «Артек» та «Український дитячий центр «Молода гвардія», реалізації проектів, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями, а також в інших випадках, визначених окремими рішеннями КМУ.

Постанова набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі