Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Діяльність ринків під наглядом КМУ

Редакція ПБО
Новини від 29.07.2009 р. № 868

Діяльність ринків під наглядом КМУ

 

Постановою КМУ від 29.07.2009 р. № 868

затверджено Положення про основні вимоги до організації діяльності продовольчих, непродовольчих і змішаних ринків, дія якого поширюється на продовольчі, непродовольчі та змішані ринки (далі — ринки) незалежно від форми власності.

Так, послуги з обслуговування та утримання торговельних місць на території ринку можуть надаватися суб’єктом господарювання,

що є юридичною особою.

Реконструкція (переобладнання, модернізація) та закриття ринку

здійснюються в установленому порядку за умови забезпечення підприємців іншими торговельними місцями з урахуванням рекомендацій місцевої галузевої ради підприємців. Про проведення зазначених робіт підприємці, які здійснюють торговельну діяльність на території ринку, мають бути повідомлені за рік до початку проведення робіт.

Крім того, унесено зміни до

постанови КМУ «Про заходи щодо стабілізації цін за надання послуг і оренду торговельних приміщень (площ) у торговельних об’єктах, на ринках з продажу продовольчих і непродовольчих товарів в умовах фінансово-економічної кризи» від 05.03.2009 р. № 278, якими типовий договір оренди торговельного місця викладено в новій редакції.

Постанова набула чинності з

21 серпня 2009 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі