Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Експортери зерна можуть придбати його в рахунок бюджетного відшкодування ПДВ

Редакція ПБО
Новини від 04.02.2009 р. № 86

Експортери зерна можуть придбати його в рахунок бюджетного відшкодування ПДВ

 

Постановою КМУ від 04.02.2009 р. № 86

затверджено Порядок придбання у 2009 році суб’єктами господарювання (експортерами зерна) зерна з державного продовольчого резерву, яким визначено механізм придбання зерна з державного продовольчого резерву в рахунок бюджетного відшкодування ПДВ на підставі звернень таких суб’єктів.

Реалізацію зерна суб’єктам господарювання здійснює Аграрний фонд на Аграрній біржі за середньозваженими цінами, що склалися впродовж трьох попередніх торговельних сесій на Аграрній біржі та сертифікованих нею акредитованих товарних біржах, але не нижче ціни закупівлі зерна з урахуванням витрат, пов’язаних з його зберіганням.

Придбання зерна в рахунок отриманого бюджетного відшкодування ПДВ здійснюється суб’єктами господарювання на підставі погодженого з відповідними органами ДПС, органами Державного казначейства України та Аграрним фондом

протоколу щодо придбання зерна з державного продовольчого резерву, який експортер подає після погодження до відповідного органу Державного казначейства України.

Постанова набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі