Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Дозвільний порядок увезення та реалізації мобільних телефонів

Редакція ПБО
Новини від 05.02.2009 р. № 1338, 1339

Дозвільний порядок увезення та реалізації мобільних телефонів

 

Рішеннями НКРЗ від 05.02.2009 р. № 1338

та № 1339 затверджено відповідно:

Положення про надання дозволів на ввезення з-за кордону в Україну радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, яке визначає порядок надання дозволів на ввезення, у тому числі переміщення у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях, радіоелектронних засобів (далі — РЕЗ) та випромінювальних пристроїв (далі — ВП), а також додаткові заходи щодо недопущення ввезення з-за кордону не дозволених до застосування в Україні радіотелефонів мобільного зв’язку (далі — термінал). До 30.06.2009 р. включно дозволи на ввезення при авторизованих поставках терміналів із-за кордону видаватимуться незалежно від наявності їх позначення захисним знаком;

Порядок реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, який визначає процедуру оформлення, подання та розгляду заяв про надання дозволів на реалізацію в Україні РЕЗ і ВП, призначених для використання у смугах радіочастот загального користування, і додаткові заходи щодо недопущення реалізації радіотелефонів терміналів, не дозволених до застосування в Україні. До 30.06.2009 р. включно дозволено реалізацію в Україні терміналів, коди ІМЕІ яких не внесено до узагальненої бази даних кодів ІМЕІ.

Рішення

НКРЗ від 05.02.2009 р. № 1338 та № 1339 набирають чинності з 28 березня 2009 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі