Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Як повинні оформлюватися перевірки у сфері обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Редакція ПБО
Новини від 21.08.2009 р. № 453

Як повинні оформлюватися перевірки у сфері обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів

 

З метою удосконалення форм і методів організації проведення контрольно-перевірочної роботи, поліпшення якості проведення перевірок суб’єктів господарювання

наказом ДПАУ від 21.08.2009 р. № 453 затверджено Методичні рекомендації щодо оформлення матеріалів позапланових перевірок діяльності суб’єктів господарювання у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, парфумерно-косметичної продукції та лікарських засобів із використанням спирту етилового.

У документі наведені рекомендації щодо оформлення розпорядчого документа на проведення перевірки, оформлення акта (довідки) про результати позапланової виїзної перевірки, структури акта перевірки (довідки) та прийняття рішення за результатами перевірки.

Також визнано таким, що втратив чинність,

наказ ДПАУ «Про затвердження Порядку оформлення матеріалів перевірок додержання суб’єктами підприємницької діяльності вимог, встановлених законодавством України, які є обов’язковими до виконання при здійсненні оптової і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами» від 14.08.2002 р. № 388/дск.

Наказ набув чинності з 21 серпня 2009 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі