Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Хто може розраховувати на спрощений порядок застосування процедур митного контролю та митного оформлення

Редакція ПБО
Новини від 10.08.2009 р. № 735

Хто може розраховувати на спрощений порядок застосування процедур митного контролю та митного оформлення

 

Наказом Держмитслужби від 10.08.2009 р. № 735

затверджено Критерії оцінки підприємств — резидентів, до товарів і транспортних засобів яких може встановлюватися спрощений порядок застосування процедур митного контролю та митного оформлення, та встановлено умови, за яких ці Критерії можуть бути застосовані до підприємств-резидентів.

Так, одним з критеріїв є не притягнення посадових осіб таких підприємств протягом двох років, що передують даті здійснення оцінки їх діяльності, до кримінальної відповідальності за порушення митних правил та протягом одного року — до адміністративної відповідальності за вчинення порушень митних правил. Крім того, такі підприємства не повинні мати на момент здійснення оцінки непогашених податкових зобов’язань, виявлених митними органами за результатами перевірок.

Зауважимо, що на підприємства, які перебувають на обліку в органі державної податкової служби за місцем реєстрації як суб’єкт підприємницької діяльності, що працює за спрощеною системою оподаткування, обліку та звітності, зазначені

Критерії не поширюються.

Наказ зареєстрований у Міністерстві юстиції 31 серпня 2009 року за № 813/16829 і набирає чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі