Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Порядок відрахування у 2010 році держдивідендів державними унітарними підприємствами

Редакція ПБО
Новини від 21.07.2010 р. № 610

Порядок відрахування у 2010 році держдивідендів державними унітарними підприємствами

 

Постановою КМУ «Про порядок відрахування у 2010 році державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу)» від 21.07.2010 р. № 610

установлено, що відрахування у 2010 році державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, в тому числі державними унітарними підприємствами, що є суб’єктами природних монополій, та підприємствами, обсяг чистого прибутку яких у поточному році становить більш як 50000 тис. гривень (далі — підприємства та об’єднання), до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу), здійснюються відповідно до Порядку, затвердженого урядовою постановою від 05.03.2008 р. № 158.

Зазначені відрахування здійснюються з урахуванням вимог

ст. 58 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» від 27.04.2010 р. № 2154-VI, зокрема щодо зменшення державними підприємствами енергетичної галузі чистого прибутку, з якого розраховується та сплачується частина чистого прибутку (доходу), на суму цільових коштів (обсяг інвестиційної складової), що надійшли у складі тарифу і спрямовуються на реалізацію інвестиційних проектів, рішення щодо яких приймаються Кабміном, та на обсяг повернення кредитних коштів (у складі тарифу), що були запозичені для фінансування капітальних вкладень на будівництво (реконструкцію, модернізацію) об’єктів згідно з відповідними рішеннями уряду.

Постанова

набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі