Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено положення про ліцензійну картку на автотранспортний засіб

Редакція ПБО
Новини від 22.07.2010 р. № 514

Затверджено положення про ліцензійну картку на автотранспортний засіб

 

Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 02.07.2010 р. № 427

затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом відповідно до видів робіт, визначених Законом України «Про автомобільний транспорт» Зазначеними Ліцензійними умовами, зокрема, передбачено, що до ліцензії Головавтотрансінспекцією та територіальними управліннями видається ліцензійна картка на кожен автотранспортний засіб.

Так,

наказом Міністерства транспорту та зв’язку від 22.07.2010 р. № 514 (далі — наказ № 514) затверджено Положення про ліцензійну картку, що додається до ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом, яке встановлює процедуру оформлення та видачі таких ліцензійних карток.

Ліцензійні картки видаються

органом ліцензування — Головавтотрансінспекцією та її територіальними управліннями безкоштовно. Ліцензійна картка є бланком суворої звітності. До неї заносяться реєстраційні дані ліцензії та автотранспортного засобу.

Ліцензійні картки додаються до ліцензії на кожен автотранспортний засіб (по 1 ліцензійній картці на кожен автотранспортний засіб).

Заявнику може бути

відмовлено в оформленні ліцензійної картки в разі встановлення:

— недостовірності даних у документах, поданих заявником для отримання ліцензійної картки;

— невідповідності власного автотранспортного засобу або автотранспортного засобу, що використовується на інших законних підставах, технічним вимогам, установленим

Ліцензійними умовами.

Крім того,

наказом № 514 установлено, що ліцензійні картки, видані до набрання чинності цим наказом, є чинними до закінчення вказаного у них строку дії.

Наказ

від 22.07.2010 р. № 514 набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі